EETHUIS GENNEP

EETHUIS GENNEP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 267 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Gennep. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 21:55 Prima eten
11 jun 2022 om 20:30 Brak. No może po za tymi kartonami odstraszającym na zewnątrz. Przydało by się zastawić czymś te kosze bo brzydko i jakoś mniej apetycznie wygląda I przydałby się jakiś szyld przy rzeka...bo dużo klientów krąży tak szukając i nie widząc restauracja.
10 jun 2022 om 21:36 Heerlijk gegeten, snelle bezorging, vriendelijke bezorger(s) en fantastisch eten! Wij bestellen hier vaker en altijd goed (ongeacht welke bestelling we ook plaatsen)
6 jun 2022 om 20:48 Voedselvergiftiging opgelopen na het eten van een broodje dürüm tonijn.
29 mei 2022 om 20:00 Helaas een koude kapsalon gekregen, was bijna niet meer warm. Niet lekker om te eten dan… zonde!
22 mei 2022 om 14:21 Prawie rok czasu , prawie każdego dnia jadam tutaj .... i żyje ...bez zbędnych garnków brudzenia w domu i szukania jakiejś gosposi za żonę do gotowania obiadków! Do tego po lekarzach nie chodzę i nie jeżdże po szpitalach. "Lekarz w kuchni"
19 mei 2022 om 20:33 Heerlijk gegeten! Snelle en vriendelijke service (zoals altijd!)
17 mei 2022 om 20:16 Super lekker en snel bezorgd. Wij bestellen alleen nog maar bij eethuis gennep.
17 mei 2022 om 0:38 Nice enough for a 4 person, in the time