EETHUIS GENNEP

EETHUIS GENNEP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 288 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Gennep. Meer weten? Ontdek meer

25 aug 2022 om 16:39 Dönerbox is een aanrader!
11 aug 2022 om 22:08 Super goed.
11 aug 2022 om 20:32 Bezorg was later dan aangegeven en spullen waren incompleet of het verkeerde product
8 aug 2022 om 6:16 Heerlijk gegeten, heet afgeleverd en vriendelijke bezorger. Bezorgtijd zoals aangegeven.
7 aug 2022 om 20:43 90 min moeten wachten, 3 keer gebeld, elke keer een andere smoes. Toen bestelling geannuleerd en plots stond de bezorger voor de deur…met als gevolg…een incomplete bestelling
7 aug 2022 om 19:21 Duurde lang en eten was ontzettend koud! Wat een kut tent.
3 aug 2022 om 5:32 I didn't received it with cheese and the extras and I didn't like it.
1 aug 2022 om 20:19 Na een uur gebeld waar mij bestelling bleef, compleet vergeten. Ik had een shoarma speciaal besteld, de shoarma waarschijnlijk ook vergeten.
25 jul 2022 om 19:03 Kapsalon besteld, maar deze was niet te eten. Het eten was koud, de friet erg slap en de sla was bruin. Ik had nog bij opmerkingen benoemd dat ik de kapsalon graag warm wilde, maar helaas was die weer koud. Is al vaker voorgekomen…
21 jul 2022 om 19:22 Meer als anderhalf uur gewacht op het eten, nadat ik gebeld had, was het er ineens binnen 10 minuten. Eten smaakte helaas niet lekker. Normaal nooit problemen gehad met dit bezorg restaurant. Voor een volgende bestelling kijken wij naar een ander res
19 jul 2022 om 22:11 Een minpunt voor mijn kleinkinderen geen pizza deeg dus geen pizza. Op gelost met snacks, maar niet voldoende. De kleinkinderen waren teleurgesteld. Dus een dikke onvoldoende.
17 jul 2022 om 3:28 Jammer van de verkeerde bestelling. Maar gelukkig wel snel opgelost.